fbpx
Nagyvilág

Kiemelkedő nemzetközi eredmények a BBTE Magyar tagozatos hallgatóinak

Kiemelkedő nemzetközi eredményt értek el a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatos hallgatói, akik mindkét selejtezőt megnyerve jutottak a mexikói Universidad Panamericana esettanulmány-versenyének, a Business & Management Case Competition nagydöntőjébe, ahol végül a második helyet szerezték meg a kanadai Simon Fraser University mögött, megelőzve a Chinese University of Hong Kong és a Copenhagen Business School csapatát – közölte a BBTE sajtóirodája.

A Business & Management Case Competition 2019. október 28. és november 2. között zajlott a mexikói Guadalajarában, 12 egyetemi csapat részvételével. A verseny két selejtező fordulóból és egy nagydöntőből tevődött össze. A kolozsvári csapatot Barabási Tamás (Gazdasági informatika, 3. év, Székelyudvarhely), Boga Balázs (Menedzsment, 2. év, Marosvásárhely), Izsák Réka (Pénzügy és bank, 2. év, Csíkszereda) és Jakó Zsolt (Menedzsment, 3. év, Marosvásárhely) képviselték. A csapat felkészítő tanárai dr. Szász Levente, egyetemi tanár, dr. Györfy Lehel-Zoltán, egyetemi docens és dr. Rácz Béla-Gergely, egyetemi adjunktus voltak.

Forrás | Maszol.ro

Ajánlott bejegyzések

December 18. a Romániában élő nemzeti kisebbségek napja

Noémi

Guinness rekordkísérletre készülnek Marosvásárhelyen

Rákóczi Kinga

Ludovic Orban miniszterelnökjelölt által javasolt kormányról szavaztak

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben