fbpx
Életmód Technológia

PÁRBESZÉD – A Parkolás Kezelése Marosvásárhelyen

Fotó | marosvásárhely2030.ro/Társadalmi párbeszéd marovásárhelyért

Csütörtökön, november 7-én, 16 -órától a Marosvásárhelyi várban (Avram Iancu u. 2 sz.) Történeti és Régészeti Múzeum emeletén, párbeszédet indítanak – A Parkolás kezelése Marosvásárhelyen címmel.

A város utcáin való körbefurikázás parkoló hiányában, mindennapi tapasztalat az autósok számára. Halaszthatatlanul megoldásra vár a parkolás problémája, hiszen a gépkocsik száma folyamatosan növekszik. Ez nem csak a központi övezetben, hanem a lakónegyedekben is kérdéses. Több megoldási javaslat és forma is van. De mi a kedvező és kivitelezhető számunkra?

Ha Ön lenne a polgármester, hova építene parkolóhazákat, hogyan számolná fel a központi övezetekben a parkolóhiányt? Mi a javaslata a lakónegyedek parkolási zsúfoltságára? Garázsok, emeletes parkolók, vagy a járdák melletti övezetek, a zöldövezeteken épített parkolók hozhatnak megoldást? Jöjjön el és mondja el a véleményét!

Forrás | marosvásárhely2030.ro

Ajánlott bejegyzések

Mit játszunk ma? – interjú Csatlos Karesszel

Rákóczi Kinga

XVII. Háromszéki Kolbászfesztivál

Noémi

A marosvásárhelyi Kultúrpalota felújítás alatt

Noémi
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben