fbpx
Közélet

Marosásárhelyt élhetővé kell tenni

Fotó | RMDSZ, Maros megyei szervezet facebook oldala

Marosvásárhely – Ezt a Várost élhetővé kell tenni. Váltani kell, üzente Kelemen Hunor az RMDSZ elnöke, a Szövetség államfőjelöltje Marosvásárhelyen. Az RMDSZ Maros Megyei Szervezete által szervezett politikai panelbeszélgetésen ma este Kelemen Hunor az RMDSZ elnöke és Soós Zoltán marosvásárhelyi polgármesterjelölt, Pataky István újságíró moderálásával Marosvásárhely jövőjéről is beszélgettek.

Soós Zoltán polgármesterjelölt kifejtette, hogy a jelenlegi városvezetést le kell váltani. És erre minden esély megvan. Aki ma egy élhető és erős Marosvásárhelyt akar, az mellé áll, hiszen minden közvélemény kutatás azt jelzi, hogy erre valós esély van. A román és a magyar lakosság is ma már egyre tisztábban látja, hogy Florea és baráti köre uralják és ellehetetlenítik a várost. Aki ma ez ellen dolgozik, az nem akar változást, jelentette ki Soós Zoltán. Kelemen Hunor az RMDSZ elnöke külön kiemelte, hogy Marosvásárhelynek fontos szerepe van a régióban. Ha jól vezetik ezt a várost, akkor minden potenciál megvan, hogy Székelyföld központja, húzóereje legyen. Az RMDSZ államfőjelöltje egyben felkérte a megyei vezetőket, hogy merjék felvállalni ezt a szerepet és Marosvásárhelyt ismét „Székelyföld fővárosává tenni”. Ebben csak hinni kell, mondta Kelemen Hunor.

Forrás | közlemény

Ajánlott bejegyzések

Marosvásárhelyi szakember a Sportminisztériumban

zkadar

10 ezer lej büntetés Floreának

László Portik

Diákcsalogató: egyetemi nyílt napok virtuális idegenvezetéssel

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben