fbpx
Sport

Női vízilabda: Büntetőkön úszott el az Eb szereplés

A hazai pályás bravúros egy gólos győzelem után, Románia női vízilabda válogatottja a németországi visszavágón nagyon közel került ahhoz, hogy történelme során előszőr kijusson egy Európa-bajnoki döntő tornára.

A marosvásárhelyi Szeghalmi Krisztina hathatós segítségével is, az együttes az utolsó negyedben két góllal is vezetett, de a házigazda kiegyenlített, sőt a vezetést is átvette.

Az utolsó percben ismét a románok álltak közelebb a továbbjutáshoz (ehhez a döntetlen is elég lett volna), de 16 másodperccel a vége előtt Németország átvette a vezetést, kiegyenlítve ezzel az összesített állást.

A továbbjutó kilétét egyből ötméteresekkel döntötték el, ebben a hazaiak mindössze egyszer, míg a románok háromszor is hibáztak.

A marosvásárhelyi Szeghalmi Krisztina belőtte a maga büntetőjét, összesen 10 góllal járult hozzá ahhoz, hogy fennállása során előszőr ilyen közel kerülhetett a női válogatott egy Eb-döntő tornához. Érthető, hogy nagy a csalódás a válogatottban. Forrás: marosvasarhelyiradio.ro

Ajánlott bejegyzések

Hétvégén felbőgtek a motorok a Ringen, június teljesen foglalt, aszfaltozni is kell!

zkadar

Még mindig nagy a bizonytalanság a IV. ligában, de legalább tízen edzhetnek

zkadar

Megvan az Európa-bajnokság új időpontja!

zkadar
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben