fbpx
Sport

Kikaptak Nagyváradon a vásárhelyi kézisek

Fotó: CSM Tirgu Mures – Handbal / Marosvásárhelyi VSK

Elveszítette veretlenségét a Marosvásárhelyi VSK női kézilabdacsapata, a másodosztályú bajnokság D csoportjának 6. fordulójában öt góllal kapott ki a Nagyváradi CSU-tól.

A szombati találkozó előtt a tabellavezető marosvásárhelyi csapat végig hátrányban játszott. A vendégségben játszó vásárhelyiek már az első félidőben komoly hátrányba kerültek, miután nem kevesebb, mint húsz gólt kaptak. A mérkőzés folyamán a marosvásárhelyiek edzőpárosa, Claudiu és Mihaela Evi számtalanszor hevesen tiltakozott a játékvezetői döntések ellen, ami miatt a csapatnak többször emberhátrányban kellett játszania. A második játékrészben tovább nőtt a házigazdák előnye, akik kilenc góllal is elhúztak. Aztán a végéig felzárkózott a VSK, de nem tudta elkerülni szezonbeli első vereségét, ezzel pedig az első helyet is elveszítette a csoportban. Női kézilabda, A osztály, D csoport, 6. forduló: Nagyváradi CSU–Marosvásárhelyi VSK 33–28 (20–15).

Forrás: Székelyhon.ro

Ajánlott bejegyzések

Jerome France nyerte a marosvásárhelyi Szuper Ralit!

zkadar

Gyászol a marosvásárhelyi sportélet

zkadar

70 éves Bölöni László, film készül róla

Szász Cs. Emese
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben