fbpx
Életmód

Eladással egybekötött virágkiállítást szervez Marosvásárhelyen a Polgármesteri Hivatal

Közleményükben arról tájékoztatnak, hogy október 28 – november 3-a között kerül sor a virágvásárra a Rózsák terén, a Virágóra környékén. Felkéri a helyi és megyei virágtermesztőket, hogy virágokkal és szezonális virágkompozícióikkal vegyenek részt a rendezvényen.A részvételi kérelmeket, a személyazonossági igazolvány másolatával és érvényes mezőgazdasági termelői engedéllyel együtt, október 21-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén a 13-as szobában, a lakossági tájékoztatási irodában. Minden termelő csak egy helyet bérelhet, amely nem haladhatja meg a 9 m²-t. Standot kialakítani csak fehér vagy krémszínű, nagyon jó állapotban lévő, 3mx3m-es sátorból lehet, amelyet minden termelő maga kell biztosítson. A helyszínek odaítélését sorsolással döntik el, október 23-án 12 órától a Mihai Eminescu Kulturális Központban.

A részvételi kérelmeket, a személyazonossági igazolvány másolatával és érvényes mezőgazdasági termelői engedéllyel együtt, október 21-ig lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén a 13-as szobában, a lakossági tájékoztatási irodában. Minden termelő csak egy helyet bérelhet, amely nem haladhatja meg a 9 m²-t. Standot kialakítani csak fehér vagy krémszínű, nagyon jó állapotban lévő, 3mx3m-es sátorból lehet, amelyet minden termelő maga kell biztosítson. A helyszínek odaítélését sorsolással döntik el, október 23-án 12 órától a Mihai Eminescu Kulturális Központban.

Ajánlott bejegyzések

Egy pillantás a kulisszák mögé

Rákóczi Kinga

Felfüggesztette a jegyértékesítést a színház

Rákóczi Kinga

A zene mindenkié!

Rákóczi Kinga
Betöltés....

Ez a weboldal sütik használatával javítja az Ön élményét. Feltételezzük, hogy ezzel rendben van, de kérésre leiratkozhat. Elfogadás Bővebben